Historien bag Bilkosmetologen

Bilkosmetologen blev dannet tilbage i år 2006 af Erik Hoberg Andersen.

Efter i flere år at have puslet om både egne, familiens og vennernes biler, besluttede Erik at lave et firma, hvor han kunne arbejde professionelt med sin store passion: at vedligeholde biler kosmetisk.

I begyndelsen udførte han arbejdet på sin private adresse, samtidig som han passede et dagligt arbejde.

Efterhånden steg antallet af opgaver og dermed omsætningen. Den 1. december 2009 blev firmaet momsregistreret, da grænsen for momsfrihed var nået.

Firmaet holdt dog stadig til i Eriks egen garage, og han arbejdede stadig ved siden af.

I 2011 opsagde Erik sit gamle arbejde og satsede udelukkende på Bilkosmetologen.

Behov for mere plads

Firmaet begyndte at få større kunder i forretningen, som eksempelvis forskellige bilforhandlere, hvilket medførte, at garagen blev for lille, og det altså blev nødvendigt at finde et større værksted udenfor hjemmet.

I første omgang flyttede firmaet til Virkevangen i Assentoft, da det var her, den største kunde havde sin forretning.

Senere flyttede Bilkosmetologen sammen med denne kunde på en ny adresse på Messingvej i Randers, hvilket gjorde det nemmere at hente biler til værkstedet fra bilforhandlerne i Randers i stedet for, som hidtil, at køre ind til dem og lave bilerne.

I årene 2012 og 2013 to Erik nogle kurser på Aalborg Auto Tech for at lære mere om pleje og vedligeholdelse af lak på biler.

I 2014 var Bilkosmetologen vokset så meget, at det blev nødvendigt med mere hjælp på værkstedet. Erik kunne simpelthen ikke løbe hurtigere, så i foråret 2015 blev Maria ansat.

I 2016 blev værkstedet på Messingvej for småt, og Bilkosmetologen flyttede til Ribevej 18, hvor firmaet har til huse i dag. 

I 2016 blev Jesper ansat, og siden er det gået stærkt. I dag tæller firmaet fire fuldtidsansatte, to i flexjob, en studerende i eftermiddagsjob og en skoleelev som fejedreng.

I 2016 blev Bilkosmetologen officielt DITEC-center, og i 2017 begyndte firmaet at investere i HBC systemer. Det betyder, at de i dag kan reparere skader på bilers interiør samt reparere buler på campingvogne.