Karosserivask skal til, men jeg gider ikke

Måske bliver den vask man selv giver bilen, lidt tilfældig, og når man kører bilen i bilvask er det ofte den billige vask, man vælger. Spulingen er måske ikke altid perfekt og ruderne kunne bliv bedre poleret end de er, så er det en god idé at overlade bilen til os. Det tager ikke altid kortere tid at gøre det selv, når det skal gøres grundigt.

Når vi udfører vasken

Når du overlader din bil til os, og beder os om at udføre karosserivask på den, kan du regne med, der bliver gået i dybden med rengøringen.

Ved en karosserivask bliver bilen spulet grundigt; derefter foretager vi en håndvask af hele bilen med en god voksshampoo. Efterfølgende skylles bilen over det hele, før hele karosseriet og bilens fælge bliver tørret grundigt af. Steder, de fleste kommer sjældent, husker vi også – for eksempel får dørfalsene og falsen ved motorrum og bagklap også en omgang.

Vinduesvask er også karosserivask

I en karosserivask indgår ligeledes en grundig vask og pudsning af alle bilens ruder. Oven i købet poleres forruden udvendigt, så den er helt klar at se igennem og ikke har nogle irriterende støvpunkter tilbage.

Hos Bilkosmetologen i Randers er vi overbevist om, at du bliver en af vores glade og tilfredse kunder, som måske også bliver endnu mere glad for din bil efter vi har haft den under kærlig behandling.

Kontakt os allerede i dag på telefon 87 10 27 33 hvis du har brug for en karosserivask.