Vi tilbyder2019-05-02T14:44:10+00:00

Interiørrengøring i Randers

Vi kender det nok alle; bilen er kommet til at lugte lidt. Der er nogle pletter på nogle af sæderne. Instrumentpanelet er støvet, og der ligger skidt i krogene, som er vanskeligt at komme til. Det er længe siden, baggagerummet er blevet støvsuget og rengjort helt ud i kanterne. Måske har du gået og ventet, men er i virkeligheden irriteret over bilens indvendige stand. Det tager lang tid at udføre en interiørrengøring i en bil, så den ikke lugter og tilmed ser ud, som da den kom direkte fra forhandleren.

Vi er grundige, når vi udfører interiørrengøringer af biler

Hos bilkosmetologen i Randers samler vi på tilfredse kunder. Derfor kan du trygt overlade din bil til os, så ordner vi det hele. Når vi foretager en interiørrengøring, går vi grundigt til værks. Du kan derfor regne med, at bilen er 100 % ren.

Det indeholder vores interiørrengøring

Med vores interiørrengøring støvsuger vi bilens kabine og bagagerum grundigt. Ikke nok med at dit instrumentbord og dørsider bliver vasket grundigt, vi opfrisker også den indvendige plast på en måde, så det har en konserverende effekt. Den dårlige lugt fjernes fuldstændigt fra bilen, og vi udlufter naturligvis hele kabinen grundigt. Ingen streger på ruderne, vi pudser dem, så de skinner.

Med vores interiørrengøring bliver alle sæder desuden renset over det hele, så alt ser lækkert og indbydende ud. Kontakt os allerede i dag på telefon 87 10 27 33, hvis du har brug for en rengøring.

Polering af bil og lakforsegling udføres

En gang imellem skal der noget helt særligt til. Nu og da er det godt at få frisket bilen fuldstændigt op udvendigt og få den lakforseglet, så den skinner som ny. Det er det, vi gør, når vi udfører polering af bil eller lakforsegling. Bilen bliver så skinnende ny, som da den i sin tid rullede ud fra forhandleren.

Hvad indeholder polering af bil?

Når vi går i gang med din bil, gør vi det grundigt. Vi håndvasker hele karosseriet med rensesæbe; inklusive fælge, dør- og klapfalse. I processen bliver også alle de døde insekter, tjæren på karosseriet og andet, der har sat sig, fjernet. Når alt er fjernet og helt rent, udfører vi lakforsegling af hele karosseriet, inklusive de steder, man sjældent kommer. Vi genopfrisker den udvendige plast og lægger et beskyttende lag på den. Alle ruder pudses udvendigt og endeligt er det en del af pakken, når vi udfører polering og lakforsegling, at forruden poleres grundigt.

Er der brug for en lakforsegling?

Samtidigt med at vi udfører lakforsegling og bilpolering, pletmaler vi gerne mindre pletter, der er opstået på karosseriet. Vi beder bare dig selv om at have reparationslak med. Efter pletmalingen, poleringen og vores lakforsegling, yder vi 1 års glansgaranti, som følger bilen. På den måde kan du være sikker på, at det er gjort ordentligt.

Kontakt Bilkosmetologen i Randers, når du har brug for en god lakforsegling og en polering af bilen. Ring til os på 87 10 27 33.

Karosserivask skal til, men jeg gider ikke

Måske bliver den vask man selv giver bilen, lidt tilfældig, og når man kører bilen i bilvask er det ofte den billige vask, man vælger. Spulingen er måske ikke altid perfekt og ruderne kunne bliv bedre poleret end de er, så er det en god idé at overlade bilen til os. Det tager ikke altid kortere tid at gøre det selv, når det skal gøres grundigt.

Når vi udfører vasken

Når du overlader din bil til os, og beder os om at udføre karosserivask på den, kan du regne med, der bliver gået i dybden med rengøringen.

Ved en karosserivask bliver bilen spulet grundigt; derefter foretager vi en håndvask af hele bilen med en god voksshampoo. Efterfølgende skylles bilen over det hele, før hele karosseriet og bilens fælge bliver tørret grundigt af. Steder, de fleste kommer sjældent, husker vi også – for eksempel får dørfalsene og falsen ved motorrum og bagklap også en omgang.

Vinduesvask er også karosserivask

I en karosserivask indgår ligeledes en grundig vask og pudsning af alle bilens ruder. Oven i købet poleres forruden udvendigt, så den er helt klar at se igennem og ikke har nogle irriterende støvpunkter tilbage.

Hos Bilkosmetologen i Randers er vi overbevist om, at du bliver en af vores glade og tilfredse kunder, som måske også bliver endnu mere glad for din bil efter vi har haft den under kærlig behandling.

Kontakt os allerede i dag på telefon 87 10 27 33 hvis du har brug for en karosserivask.

En motorvask er ikke nem

Måske gør du selv din motor nødtørftigt rent en gang i mellem. Eller får din mekaniker til at pudse den lidt, når han alligevel har bilen under behandling. Men hvordan er det lige man får olie, fedt og vejsnavs af? Hvilke midler kan og må man bruge i motoren for at få den renset? Og hvordan kommer man rundt i hjørnerne. Overvejelsen om en grundig motorvask kan få mange til at løbe skrigende væk.

Vi udfører din motorvask for dig

Derfor kan det være godt at vide, at vi hos Bilkosmetologen i Randers gerne udfører en grundig og professionel motorvask for dig. Vi afrenser hele motoren og motorrummet for al den skidt, der er blevet påført gennem tiden; det være sig olie, fedt eller vejsnavs. Naturligvis tørrer vi motoren og motorrummet godt og grundigt af efter behandlingen. Endeligt påfører vi hele motoren og motorrummet et konserverende lag, som gør at den ikke så hurtigt bliver beskidt fremover.

En vask er ikke dyr

Når man selv skal udføre noget, man ikke gør så tit og er lidt usikker overfor opgaven, ved man godt, at det tager længere tid, end hvis man sætter en professionel til at udføre det. Vi tror, at du kan bruge din tid bedre, og at det faktisk bliver billigere for dig, at få os til at foretage din motorvask, fordi vi har rutinen til at give din bil en god behandling.

Trænger din bil derfor til en motorvask så kontakt os allerede i dag på telefon 87 10 27 33.