Vi tilbyder alt inden for bilpleje

I vores værksted er der altid god stemning. Vi elsker det, vi laver. 

Vores ekspertise gør, at vi er i stand til at udføre en lang række opgaver inden for bilpleje. Vi kan blandt andet klare både motorvask, polering, lakforsegling, interiørrengøring samt karosserivask. Selv en lidt ældre bil kan komme til at se helt ny ud igen. 

Mange former for bilpleje er meget besværlige at udføre ordentligt, hvis man ikke har det nødvendige udstyr. Det omfatter blandt andet, at man har de helt rigtige bløde børster, blandt andet til sarte lak og folier. Man skal også have den helt rigtige viden om, hvordan man fjerner pletter fra bilens interiør. Vi har det hele. Med regelmæssig bilpleje hos os så kan du holde din bil i tip top stand uden at røre en finger.

Grundig behandling

Det er en god idé som bilejer, at du jævnligt får rengjort din bil. Rengøringen kan nemlig forlænge bilens levetid. Med jævnlig bilpleje bliver salgsprisen på bilen også mere stabil, hvis du skal af med den igen på et tidspunkt.

Hos Bilkosmetologen i Randers tager vi glædeligt imod enhver udfordring, og hvis du gerne vil bestille en tid, eller hvis du har et spørgsmål, så giv os et kald på telefon 87 10 27 33.

Vi glæder os til at høre fra dig og fortælle mere om, hvad vi kan gøre for dig. 

Læs mere om vores forskellige behandlinger herunder.

Rengøring af interiør

Polering og lak

Karosserivask

Motorvask