Priser

Hos Bilkosmetologen i Randers elsker vi biler. Netop derfor sætter vi stor pris på at udøve bilpleje i højeste kvalitet, så din bil holdes i bedst mulig stand.

Vi tilbyder flere forskellige former for bilpleje og behandling af din bil, og vores professionelle medarbejdere har alle mange års erfaring på bagen. Du kan derfor trykt overlade din bil i vores hænder, og du kan være sikker på at få et godt resultat hver gang.

Er du storkunde eller forhandler sĂĄ kontakt os og vi kan finde en fordelagtig pris.

Er du privatkunde sĂĄ find din pris herunder.

Hvis du har brug for en DITEC-behandling, eller kan du ikke finde dit køretøj på listen, så ring og vi snakker om hvad vi kan gøre for dig.

Priser pĂĄ biler

Standard: Vi arbejder hen over bilen 2-3gange og fjerner de fleste vaskeridser. For denne behandling gives der op til 12 måneders glansgaranti på lakken, afhængig af den glans vi kan få frem i lakken.

Executive: Denne behandling tager to dage, da vi arbejder hen over bilen 5-6 gange og lakken skal hvile ind i mellem, for at den kan “følge med”. Først poleres hele bilen i et groft polermiddel, hvorefter polermidlet bliver finere og finere, indtil bilen/motorcyklen stĂĄr sĂĄ spejlblank som den overhovedet kan – 95% af alle vaskeridser fjernes ved denne polering. Til sidst voksbehandles alle lakerede dele og vinyldele plejes og beskyttes. Herefter gives der 12 mĂĄneders glansgaranti.

Speed: Denne polering er beregnet til biler, som ikke “bære” en fuld behandling. Den fjerner ikke mange vaskeridser og holdbarheden er mellem 3-6 mĂĄneder. Behandlingen kan udføres med bĂĄde maskine og i hĂĄnden, sĂĄ det er ogsĂĄ en behandling for “gør-det-selv” manden.

Lakforsegling med keramisk coating: Ved coating med EXO Ceramic Coating, 1 komponent, gældes der en 50.000 km glansgaranti. Ved coating med Sonax CC36, 2 komponenter, gældes der en 2 ĂĄrs glansgaranti. Ved Ditec lakforsegling gældes der følgende glansgaranti – Ditec Ceramic Light: 12 mĂĄneder, Ditec Original: 6 ĂĄr, og Ditec Ceramic Ultra: 9 ĂĄr.

 

Forbehold for dybdetillæg ved meget ridsede biler.

Priser på campingvogne

Vi regner ud efter kassens længde, ikke vognens totale længde.

Er den over 15 meter, indhent et tilbud hos os.

Ved afhentning tager vi 350,00 kr. (ex. moms) pr. pĂĄbegyndt 100 km.

Ved polering, hvis du har udvendig alkove tillægges priserne 15%.

Priser på motorcykel

  • 0,00 kr.