Priser2019-05-23T16:33:05+00:00

Priser

Hos Bilkosmetologen i Randers elsker vi biler. Netop derfor sætter vi stor pris på at udøve bilpleje i højeste kvalitet, så din bil holdes i bedst mulig stand. Vi tilbyder flere forskellige former for bilpleje og behandling af din bil, og vores professionelle medarbejdere har alle mange års erfaring på bagen. Du kan derfor trykt overlade din bil i vores hænder, og du kan være sikker på at få et godt resultat hver gang.

Er du storkunde eller forhandler så kontakt os og vi kan finde en fordelagtig pris. Er du privatkunde så find din pris herunder. Hvis du har brug for en DITEC-behandling, eller kan du ikke finde dit køretøj på listen, så ring og vi snakker om hvad vi kan gøre for dig.

Priser på biler

Standard: Vi arbejder hen over bilen 2-3gange og fjerner de fleste vaskeridser. For denne behandling gives der op til 12 måneders glansgaranti på lakken, afhængig af den glans vi kan få frem i lakken.

Executive: Denne behandling tager to dage, da vi arbejder hen over bilen 5-6 gange og lakken skal hvile ind i mellem, for at den kan “følge med”. Først poleres hele bilen i et groft polermiddel, hvorefter polermidlet bliver finere og finere, indtil bilen/motorcyklen står så spejlblank som den overhovedet kan – 95% af alle vaskeridser fjernes ved denne polering. Til sidst voksbehandles alle lakerede dele og vinyldele plejes og beskyttes. Herefter gives der 12 måneders glansgaranti.

Speed: Denne polering er beregnet til biler, som ikke “bære” en fuld behandling. Den fjerner ikke mange vaskeridser og holdbarheden er mellem 3-6 måneder. Behandlingen kan udføres med både maskine og i hånden, så det er også en behandling for “gør-det-selv” manden.

Lakforsegling med keramisk coating: Ved coating med EXO Ceramic Coating, 1 komponent, gældes der en 50.000 km glansgaranti. Ved coating med Sonax CC36, 2 komponenter, gældes der en 2 års glansgaranti. Ved Ditec lakforsegling gældes der følgende glansgaranti – Ditec Ceramic Light: 12 måneder, Ditec Original: 6 år, og Ditec Ceramic Ultra: 9 år. Forbehold for dybdetillæg ved meget ridsede biler.

Priser på campingvogne

Vi regner ud efter kassens længde, ikke vognens totale længde. Er den over 15 meter, indhent et tilbud hos os. Ved afhentning tager vi 350,00 kr. (ex. moms) pr. påbegyndt 100 km. Ved polering, hvis du har udvendig alkove tillægges priserne 15%.

Priser på motorcykel

  • 0,00 kr.

Priser på både

  • 0,00 kr.

Priser udregnes i forhold til kvadratmeter.
I eksemplet er anvendt en båd med en længde på 12 meter og en bredde på 4 meter.

Priseksempler:
Højtryksrensning/vask af båd: 12 x 4 = 48 x 55 = 2.640 kr.
Polering, fribord: 12 x 4 = 48 x 130 = 6.240 kr.
Polering, overbygning: 12 x 4 = 48 x 165 = 7.920 kr.
Detailrengøring af cockpit/kahyt: 12 x 4 = 48 x 70 = 3.360 kr.

Imprægnering: Efter faktisk opmåling af kvadratmeter.