Priser for motorcykler

For nogle er det lyden. For andre er det fællesskabet. Men alle motorcyklister mærker suset ved at sætte sig op på motorcyklen den første forårsdag.

Hos Bilkosmetologen kan du få en vask af din motorcykel, mens vi også tilbyder polering af din motorcykel, så den igen bliver skinnende ren og helt klar til landevejen.

Vi har erfaring med mange forskellige mærker, og vi nyder at gøre en ekstra indsats for at få din motorcykel til at funkle – hvad end det drejer sig om en vintage motorcykel med sidevogn, en lynhurtig Ducati, en custommade Harley Davidson eller noget helt fjerde.

Motorcykel rengøring på dine præmisser

Når tiden er inde til klargøringen af din motorcykel, står Bilkosmetologen klar med to muligheder.

Du kan vælge selv at komme forbi vores værksted i Randers, eller du kan vælge vores mobilvask, hvor vi kommer hjem til din private adresse og klarer opgaven for dig. Alternativt kører vi også gerne ud til din arbejdsplads og ordner din motorcykel, mens du passer dit eget arbejde.

Befinder du dig i en radius af 100 km fra Randers, koster det ikke ekstra. Vi tager dog 500 kr. inkl. moms pr. påbegyndt 100 km. Bor du fx 250 km fra vores værksted koster det 1.000 kr. ekstra inkl. moms.

Vi tilbyder forskellige former for polering. Tjek vores prisberegner ud nederst på siden og find den løsning, der passer bedst til dig.

Kontakt os med det samme for at  høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din motorcykel.

Priser for motorcykler

  • 0,00 kr.