Priser for motorcykler

For nogle er det lyden, og for andre er det fællesskabet. Men alle motorcyklister mærker friheden ved at sætte sig op på motorcyklen den første ægte forårsdag. Hos Bilkosmetologen kan du få en vask af din motorcykel, mens vi også tilbyder polering af motorcykel, så den igen bliver skinnende ren, og klar til landevejen.

Vi har erfaring med mange forskellige mærker, og vi nyder at gøre en ekstra indsats for at få motorcykler til at funkle – hvad end det drejer sig om en vintage motorcykel med sidevogn, en lynhurtig Ducati, en custommade Harley Davidson eller noget helt fjerde.

Motorcykel rengøring på dine præmisser

Når tiden er inde til klargøring af din motorcykel, står Bilkosmetologen klar med to muligheder for dig.

Du kan vælge at komme ind forbi vores værksted i Randers, eller du kan vælge vores mobilvask, hvor vi kommer hjem til din private adresse, og klare opgaven for dig. Alternativt kører vi også gerne ud til din arbejdsplads, og ordner din motorcykel, mens du passer dit eget arbejde.

Befinder du dig i en radius af 100 km fra Randers koster det ikke ekstra. Men vi tager 500 kr. inkl. moms pr. påbegyndt 100 km. Bor du fx 250 km fra vores værksted koster det 1.000 kr. ekstra inkl. moms i kørsel.

Vi tilbyder forskellige former for polering. Så tjek vores prisberegner ud nederst på siden, og find den løsning, der passer dig bedst.

Kontakt os i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din motorcykel rengøring.

Priser for motorcykler

  • 0,00 kr.