Priser for campingvogn

I løbet af vinteren vælger mange campister at stille campingvognen væk for sæsonen. Når tiden og vejret endeligt er inde til at tage den frem igen, kan der ligge et forholdsvis stort rengøringsarbejde foran én.

Campingvognen har stået og samlet støv, og er generelt bare blevet rigtig snavset efter et par måneders vinterhi, og trænger derfor til en kærlig hånd. Du kan vælge selv at gøre det hårde arbejde, eller du kan få os hos Bilkosmetologen til at gøre det for dig.

Vi tilbyder at udføre en professionel vask af din campingvogn. Vi tager os både af rengøringen af campingvognen indvendigt, samt vask udvendigt. Vi tilbyder også en god omgang polering af campingvognen, så den kan få glansen tilbage, som var den helt ny. Har uheldet været ude, tilbyder vi også opretning af buler i campingvognen

Klargøring af campingvogn

Om der er tale om forårs- eller efterårsklargøring, er Bilkosmetologens professionelle team på sagen. 

Du kan vælge at komme ind på vores værksted i Randers med din vogn, eller du kan vælge vores mobilvask, hvor vi kommer til dig. Dette kan både foregå privat på din egen adresse, eller hvis du er fastligger, på campingpladsen. 

Skal vi komme ud til dig? Vi kan også komme hen til dig og din campingvogn. Befinder du dig i en radius af 100 km fra Randers koster det ikke ekstra. Men vi tager 500 kr. inkl. moms pr. påbegyndt 100 km. Bor du fx 250 km fra vores værksted koster det 1.000 kr. ekstra inkl. moms i kørsel.

Derudover koster det også den aktuelle takst for broer og færger. Skal vi regne en helt præcis pris til dig? Så er du velkommen til at kontakte os.

Vi bruger en såkaldt “Steamer”, der gør at forureningen på pladsen bliver formindsket drastisk. Det betyder, at hverken din indkørsel eller campingpladsen skal lide under arbejdet.

Til afslutning af den udvendige behandling, benytter vi os af en flydevoks, der gør det sværere for efterfølgende snavs og støv at sætte sig fast.

Tag et kig på vores prisberegner, og få udleveret en pris, der passer til din campingvogn.

Vi er altid klar på en snak – så kontakt os i dag, og lad os klare det hårde arbejde.

FØREFTER

Priser for campingvogne

Vi regner ud efter kassens længde, ikke vognens totale længde. Er den over 15 meter, indhent et tilbud hos os. Ved afhentning tager vi 350,00 kr. (ex. moms) pr. påbegyndt 100 km. Ved polering, hvis du har udvendig alkove tillægges priserne 15%.