Priser for biler

Hos Bilkosmetologen i Randers elsker vi biler, og vi udøver bilpleje i højeste kvalitet. Ved at holde bilen ren og sørge for, at den får den nødvendige pleje, kan du sikre, at din bil holder sig i bedst mulig stand.

Vi garanterer, at vores medarbejdere udfører et professionelt stykke arbejde, så du kan være sikker på, at din bil er i gode hænder. Vi har både erfaring med ældre og nye biler, og vi ved, hvad der skal til for at få en veteranbil til at skinne på den helt rigtige måde.

Vælg mellem forskellige behandlinger

Vi tilbyder adskillige former for bilpleje og behandling af din bil. Eksempelvis motorvask, karosserivask, interiørrengøring, lakering og polering.

Brug beregneren længere nede på siden til at finde prisen på netop din bil!

Hvis du er storkunde eller forhandler, kan du med fordel kontakte os for en fordelagtig pris.

Vejledende priser

Skal vi køre ud til dig? Vi kan sagtens komme hen til dig og din bil. Befinder du dig i en radius af 100 km fra Randers koster det ikke ekstra. Men vi tager dog 500 kr. inkl. moms pr. påbegyndt 100 km. Bor du fx 250 km fra vores værksted koster det 1.000 kr. ekstra inkl. moms.

Derudover koster det også den aktuelle takst for broer og færger. Skal vi regne en helt præcis pris til dig? Så er du velkommen til at kontakte os.

Vær opmærksom på, at vores priser på vask og støvsugning er vejledende. Det vil sige, at vi blandt andet tager forbehold for særligt snavsede biler og lignende.

Når vi foretager indvendige behandlinger af din bil, som for eksempel interiørrengøring, støvsugning og sæderensning, skal bilen være tømt for løse genstande, da vi ikke må fjerne dem.

Priser på behandlinger til biler

Standard:

Vi arbejder på bilen 2-3 gange og fjerner de fleste vaskeridser.

For denne behandling gives der op til 12 måneders glansgaranti på lakken, afhængigt af den glans, vi kan få frem.

Executive:

Denne behandling tager to dage. Vi arbejder på bilen 5-6 gange, og lakken skal hvile indimellem, for at lægge sig så godt som muligt.

Først polerer vi hele bilen med et groft poleringsmiddel. Herrefter bruger vi finere og finere poleringsmidler, indtil bilen står så spejlblank, som den overhovedet kan. 95% af alle vaskeridser fjernes ved denne polering. Til sidst voksbehandles alle lakerede dele, og vinyldele plejes og beskyttes. Ved denne behandling giver vi dig 12 måneders glansgaranti.

Speed:

Denne polering er beregnet til biler, som ikke kan bærer en fuld behandling. Den fjerner ikke mange vaskeridser og holdbarheden er cirka 3-6 måneder.

Behandlingen kan udføres både maskinelt og manuelt, så det er altså en behandling for “gør-det-selv- manden.”

Lakforsegling med keramisk coating:

Ved coating med EXO Ceramic Coating (1 komponent) giver vi dig 50.000 km glansgaranti. Ved coating med Sonax CC36 (2 komponenter) giver vi dig 3 års glansgaranti.

Vi tager forbehold for dybdetillæg ved meget ridsede biler.