Priser for både

Hos Bilkosmetologen tager vi os ikke kun af bilens pleje. Vi har også masser erfaring med rengøring af både – indvendig som udvendig.

Som bådejer er den bedste tid selvfølgelig tid brugt på vandet. Dog kommer din båd igennem lidt af hvert, i løbet af en lang sæson til søs. Og med det kommer den uundgåelige del, der hedder bådpleje. 

Når det er blevet tid til klargøring af båden, er der en del ting at holde styr på. Med vores bådrengøringsservice, tager vi hele læsset, både vask, rens og polering, så du kan bruge din tid på andre ting med god samvittighed.

Bådpleje tilpasset dine behov

Hos os kan du vælge mellem flere forskellige løsninger. Vi kan klare alt rengøringsarbejdet på din båd, eller du kan vælge blot at overlade enkelte dele af processen til os. Valget er dit.

Du kan enten komme forbi vores værksted i Randers, eller bestille en tid til mobilvask, hvor vi kommer til dig og din båds placering. På vores værksted ligger vi inde med alt det nødvendige udstyr til rengøring af din båd, udvendigt og indvendigt. Vælger du en mobilvask, så medbringer vi selvfølgelig alt det nødvendige grej.

Befinder du dig i en radius af 100 km fra Randers koster det ikke ekstra. Men vi tager 500 kr. inkl. moms pr. påbegyndt 100 km. Bor du fx 250 km fra vores værksted koster det 1.000 kr. ekstra inkl. moms i kørsel.

Derudover koster det også den aktuelle takst for broer og færger. Skal vi regne en helt præcis pris til dig? Så er du velkommen til at kontakte os.

Vores services består i:

  • Afrensning fra vandlinien og ned
  • Vask af teakdæk
  • Vask af båd og fribord
  • Vask af hele båden
  • Vask, polering og forsegling fribord
  • Overbygning, sejlbåd/motorbåd
  • Detailrengøring af cockpit/kahyt
  • Imprægnering af kaleche, sprayhood, m.m.

Kontakt os i dag, og bestil tid til klargøring af din båd til priser, der er til at forstå.

Priser for både

  • 0,00 kr.

Priser udregnes i forhold til kvadratmeter.
I eksemplet er anvendt en båd med en længde på 12 meter og en bredde på 4 meter.

Priseksempler:
Højtryksrensning/vask af båd: 12 x 4 = 48 x 55 = 2.640 kr.
Polering, fribord: 12 x 4 = 48 x 130 = 6.240 kr.
Polering, overbygning: 12 x 4 = 48 x 165 = 7.920 kr.
Detailrengøring af cockpit/kahyt: 12 x 4 = 48 x 70 = 3.360 kr.

Imprægnering: Efter faktisk opmåling af kvadratmeter.