Polering af bil og lakforsegling udføres

En gang imellem skal der noget helt særligt til. Nu og da er det godt at få frisket bilen fuldstændigt op udvendigt og få den lakforseglet, så den skinner som ny. Det er det, vi gør, når vi udfører polering af bil eller lakforsegling. Bilen bliver så skinnende ny, som da den i sin tid rullede ud fra forhandleren.

Hvad indeholder polering af bil?

Når vi går i gang med din bil, gør vi det grundigt. Vi håndvasker hele karosseriet med rensesæbe; inklusive fælge, dør- og klapfalse. I processen bliver også alle de døde insekter, tjæren på karosseriet og andet, der har sat sig, fjernet. Når alt er fjernet og helt rent, udfører vi lakforsegling af hele karosseriet, inklusive de steder, man sjældent kommer. Vi genopfrisker den udvendige plast og lægger et beskyttende lag på den. Alle ruder pudses udvendigt og endeligt er det en del af pakken, når vi udfører polering og lakforsegling, at forruden poleres grundigt.

Er der brug for en lakforsegling?

Samtidigt med at vi udfører lakforsegling og bilpolering, pletmaler vi gerne mindre pletter, der er opstået på karosseriet. Vi beder bare dig selv om at have reparationslak med. Efter pletmalingen, poleringen og vores lakforsegling, yder vi 1 års glansgaranti, som følger bilen. På den måde kan du være sikker på, at det er gjort ordentligt.

Kontakt Bilkosmetologen i Randers, når du har brug for en god lakforsegling og en polering af bilen. Ring til os på 87 10 27 33.