Professionel polering og lakforsegling af din bil

En gang imellem skal der noget helt særligt til. Nu og da er det godt at få frisket bilen fuldstændigt op, så bilens lak skinner som ny. Det kan du gøre ved at forkæle din bil med en udvendig overhaling, hvor den først bliver poleret og bagefter lakforseglet – fra bagagerum til kølerhjelm. 

Bilkosmetologen løser opgaven for dig! Vi har 14 års erfaring i branchen. Det er netop denne ekspertise og erfaring, som vi drager nytte af,  når vi udfører polering og lakforsegling af din bil, så den igen bliver så skinnende ren, som da den i sin tid rullede ud fra forhandleren for allerførste gang. 

Vores fremgangsmåde når vi polerer din bil 

Når vi går i gang med at polere din bil, gør vi det ordentligt. Som det allerførste rengør vi hele bilen grundigt. Vi håndvasker karosseriet med rensesæbe, inklusiv fælge, dør- og klapfalse. I denne del af processen bliver også alle døde insekter, tjæren på karosseriet og andet skidt og snavs, der har sat sig fast – men som ikke altid kan ses – fjernet. 

Når al snavset er væk én gang for alle, går vi i gang med at udføre en lakforsegling af karosseriet fra bund til top, heriblandt samtlige af de smalle hjørner og kroge, hvor man sjældent kan komme til. Så pudses forruden og samtlige vinduer på ydersiden, hvorefter vi genopfrisker den udvendige plast og lægger et tyndt lag beskyttelse, der kan give bilens udseende fornyet energi. Endelig når vi til den del af behandlingen, hvor vi udfører polering og lakforsegling.

Har din bil brug for en rigtig god lakforsegling?

Samtidig med at vi udfører lakforsegling og bilpolering, som beskytter lakken, maler vi gerne de mindre pletter, der muligvis er opstået langs karosseriet. Det eneste vi beder dig om, er at tage en reparationslak med. 

Bagefter, når vi er helt færdige med både malingen, poleringen og lakforseglingen af din bil, lover vi dig mindst 1 års glansgaranti på den service, vi har leveret. På den måde kan du være sikker på, at arbejdet er gjort ordentligt, og du slipper for at bekymre dig, hvis uheldet en sjælden gang skulle være ude.  

Kontakt Bilkosmetologen i Randers, hvis du har brug for en professionel lakforsegling og polering af din bil.

Ring til os med det samme på 87 10 27 33 for et uforpligtende tilbud.