Om os

Holdet bag Bilkosmetologen og Mobilvask.dk tæller i dag fire fuldtidsmedarbejdere, to i flexjob, én i studentermedhjælper og en skoleelev som fejedreng.

Firmaet blev startet i 2006 af Erik Hoberg Andersen, der altid havde elsket at gå og pusle med biler. Både egne, familiemedlemmers og venners biler. I begyndelsen havde han værksted i sin egen garage og passede et andet job ved siden af. Men i 2011 gik Erik på fuldtid for at satse 100% på Bilkosmetologen.

Som et officielt Ditec Center tør vi hos Bilkosmetologen godt at sige, at vi tilbyder den bedste polering af biler i Randers og omegn.

Vi tilbyder også grundig interiørrengøring, hvor vi blandt andet bruger HBC systemer til at sikre at kabinen, bagagerummet og sæderne er helt rene og fremstår indbydende. Vi kan også tilbyde vores kunder en omhyggelig karrosserivask med tilhørende vinduesvask. Vi tilbyder også professionel motorvask. Med en motorvask fra Bilkosmetologen kan du være sikker på at få hele motoren og motorrummet renset, tørret og efterbehandlet.

Hvis du har lyst til at høre mere om de services vi tilbyder, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til os på telefon 87 10 27 33 eller sende en mail til os på bilkosmetologen@live.dk.

Du kan også læse mere om vores priser for biler, priser for campingvogne, priser for motorcykler og priser for både.