En motorvask er ikke nogen nem opgave

Måske renser du selv din bils motor en gang imellem? Eller du får en mekaniker til at pudse motoren en smule, når han nu alligevel har bilen under kærlig behandling. Men hvordan er det lige, man får olie, fedt og vejsnavs godt og grundig af, når man forsøger at lykkes med en rensning af motor? For eksempel: hvilke midler kan og må man bruge? Hvad renser din motor indvendigt? Og hvad kan man gøre, for at komme hele vejen rundt i hjørnerne?

De utallige overvejelser om en professionel motorvask kan få mange til at løbe skrigende væk.

Derfor kan det være godt at vide, at vi hos Bilkosmetologen i Randers gerne udfører en grundig og professionel motorvask for dig. 

Vi får renset din motor grundigt igennem

Ønsker du en renere motor i din bil?

Vi renser hele motoren og motorrummet for al det skidt, der er blevet påført gennem tiden, når bilen kører og kører. Det være sig olie, fedt, salt eller andet snavs fra vejene. Naturligvis tørrer vi motoren og motorrummet godt og grundigt af efter behandlingen. Endeligt påfører vi hele motoren og motorrummet et konserverende lag, som gør, at det ikke så hurtigt bliver beskidt fremover.

Professionel og billig vask 

Når du selv skal udføre noget, du ikke gør så ofte og måske kan være en smule utryg i, ved du godt, at det kommer til at tage meget længere tid, end hvis du giver opgaven til en professionel fra Bilkosmetologen. 

 Vi ved i hvert fald, at du kan bruge din tid langt bedre, og at det faktisk bliver billigere for dig at få os til at klare din motorvask, fordi vi netop har erfaringen til at give din bil en strålende behandling.

Hvis din bil trænger til en motorvask, så kontakt os allerede i dag på telefon 87 10 27 33.