En motorvask er ikke nem

Måske gør du selv din motor nødtørftigt rent en gang i mellem. Eller får din mekaniker til at pudse den lidt, når han alligevel har bilen under behandling. Men hvordan er det lige, man får olie, fedt og vejsnavs af? Hvilke midler kan og må man bruge i motoren for at få den renset? Og hvordan kommer man rundt i hjørnerne? Overvejelsen om en grundig motorvask kan få mange til at løbe skrigende væk.

Vi udfører din motorvask for dig

Derfor kan det være godt at vide, at vi hos Bilkosmetologen i Randers gerne udfører en grundig og professionel motorvask for dig. Vi renser hele motoren og motorrummet for al det skidt, der er blevet påført gennem tiden, det være sig olie, fedt eller vejsnavs. Naturligvis tørrer vi motoren og motorrummet godt og grundigt af efter behandlingen. Endeligt påfører vi hele motoren og motorrummet et konserverende lag, som gør, at det ikke så hurtigt bliver beskidt fremover.

En vask er ikke dyr

Når man selv skal udføre noget, man ikke gør så tit, og er lidt usikker overfor opgaven, ved man godt, at det tager længere tid, end hvis man sætter en professionel til at udføre det. Vi tror, at du kan bruge din tid bedre, og at det faktisk bliver billigere for dig, at få os til at foretage din motorvask, fordi vi har rutinen til at give din bil en god behandling.

Hvis din bil trænger til en motorvask, så kontakt os allerede i dag på telefon 87 10 27 33.