Karosserivask skal til – men du orker ikke?

Måske bliver den vask, man selv giver bilen, lidt tilfældig … For det første kan det tage lang tid. For det andet er det slet ikke sikkert, at man kan give sin bil den bedst mulige pleje ved at bruge de midler, man bare har liggende i hjemmet. Den slags kan ses.  

Og hvis man bare overlader rengøring af sin bil i en vask ved en tankstation, er det ofte den billigste vask, man kommer til at vælge. Spulingen er måske heller ikke altid lige perfekt, og ruderne kunne blive bedre poleret. Derfor er det en god idé at overlade din bil til os. Det tager ikke altid kortere tid at gøre det selv, når det skal gøres grundigt.

Derfor er det en god idé at lade Bilkosmetologen komme forbi – vi har flere års erfaring og giver dig den bedste karosserivask i hele Randers. 

Så mangler du en professionel polering af din bil? Så tag fat i os, så vi kan sikre, at vi giver din bil lige dét, den har brug for.  

Når vi udfører din bilvask, får vi bilens lak til at skinne

Når du overlader din bil til Bilkosmetologen, kan du trygt stole på, at vi straks går i gang med at rengøre bilen så den skinner. Når du ansætter os til at udføre din karosserivask, kan du trygt regne med, at der bliver gået i dybden med rengøringen, så du bagefter kan se forskellen med egne øjne. 

Ved en karosserivask bliver bilen spulet grundigt. Derefter foretager vi en håndvask af hele bilen med en god voksshampoo. Efterfølgende skylles bilen fra top til tå, inden hele karosseriet og bilens fælge bliver tørret grundigt af. Det samme med de små krinkelkroge, hvor de fleste sjældent kan komme til – dem husker vi også. For eksempel får dørfalsene og falsene ved kølerhjelmen og bagklappen også en grundig omgang.

Vinduesvask er også karosserivask

Ved en karosserivask indgår der ligeledes en grundig vask og pudsning af samtlige af bilens vinduer. Vi polerer ovenikøbet forruden udvendigt, så den er helt klar at se igennem og ikke længere har en eneste fedtplet tilbage.  

Hos Bilkosmetologen i Randers er vi overbeviste om, at du bliver en af vores glade og tilfredse kunder, hvis du vælger os til at polere bilen. Vi garanterer dig, at du bliver endnu gladere for din bil, efter at vi har haft den under kærlig behandling. 

Hvis du har brug for en karosserivask, kan du kontakte os allerede i dag på telefon 87 10 27 33.