Interiørrengøring af biler i Randers

Vi kender det nok alle; bilen er kommet til at lugte lidt. Der er kommet pletter på dens interiør og på nogle af sæderne. Instrumentpanelet er blevet støvet, og der ligger støv og skidt rundt omkring i krogene, som er vanskeligt at komme til. Det er også længe siden, at bagagerummet er blevet støvsuget og rengjort helt ud i kanterne. Måske har du gået og ventet lidt, men er i virkeligheden blevet irriteret over bilens indvendige stand. Det tager lang tid at udføre en rigtig god indvendig rengøring af en bil, så den ikke lugter mere, og tilmed kommer til at se ud, som da den ankom direkte fra forhandleren.

Vi er grundige, når vi udfører interiørrengøring af din bil

Hos bilkosmetologen i Randers har vi styr på grundig rengøring af biler indvendig og udvendig, og vi samler på tilfredse kunder. Derfor kan du trygt overlade din bil til os – så ordner vi det hele. Når vi foretager interiørrengøring, går vi grundigt til værks. Du kan derfor regne med, at bilen er 100 % ren, når du kommer og afhenter den, men også at vi sørger for hurtig levering, så du ikke skal vente alt for længe.  

Dét indeholder vores interiørrengøring

Med vores interiørrengøring laver vi grundig støvsugning af din bil, så du kan få en skinnende bil at køre i. Vi støvsuger bilens kabine og bagagerum yderst grundigt. Ikke nok med at instrumentbord og  dørsider bliver vasket grundigt, vi opfrisker også den indvendige plast på en måde, så det har en konserverende effekt. Den dårlige lugt fjernes fuldstændigt fra bilen, og vi udlufter naturligvis hele kabinen. Ingen streger på ruderne – vi pudser dem, så de stråler. 

Med vores interiørrengøring bliver alle sæder desuden renset over det hele, så enhver flade i bilen ser lækker og indbydende ud.

Kontakt os allerede i dag på telefon: 87 10 27 33, hvis du har brug for en professionel rengøring af dit interiør.