Interiørrengøring af biler i Randers

Vi kender det nok alle; bilen er kommet til at lugte lidt. Der er nogle pletter på nogle af sæderne. Instrumentpanelet er støvet, og der ligger skidt i krogene, som er vanskeligt at komme til. Det er længe siden, baggagerummet er blevet støvsuget og rengjort helt ud i kanterne. Måske har du gået og ventet, men er i virkeligheden irriteret over bilens indvendige stand. Det tager lang tid at udføre en interiørrengøring i en bil, så den ikke lugter og tilmed ser ud, som da den kom direkte fra forhandleren.

Vi er grundige, når vi udfører interiørrengøringer af biler

Hos bilkosmetologen i Randers samler vi på tilfredse kunder. Derfor kan du trygt overlade din bil til os, så ordner vi det hele. Når vi foretager en interiørrengøring, går vi grundigt til værks. Du kan derfor regne med, at bilen er 100 % ren.

Det indeholder vores interiørrengøring

Med vores interiørrengøring støvsuger vi bilens kabine og bagagerum grundigt. Ikke nok med at dit instrumentbord og dørsider bliver vasket grundigt, vi opfrisker også den indvendige plast på en måde, så det har en konserverende effekt. Den dårlige lugt fjernes fuldstændigt fra bilen, og vi udlufter naturligvis hele kabinen grundigt. Ingen streger på ruderne, vi pudser dem, så de skinner.

Med vores interiørrengøring bliver alle sæder desuden renset over det hele, så alt ser lækkert og indbydende ud. Kontakt os allerede i dag på telefon 87 10 27 33, hvis du har brug for en rengøring.