Behandling af biler med mat lak og mat folie

At købe en bil med mat lak eller at få din nye bil pakket ind i mat folie, kan nemt blive en kostbar affære. Derfor er det godt at vide, hvilke materialer der kan bruges. 

Der er mange fordele ved at vælge en professionel partner som Bilkosmetologen til at tage sig af din bils lak og folie.

Vi garanterer et stort udvalg af produkter samt en høj grad af ekspertise.

De bedste produkter giver din bil blank lak 

På opfordring fra flere kunder har vi undersøgt markedet og fundet en løsning, så disse matte lakker og folier kan vedligeholdes bedst muligt. Også uden at det medfører en ødelæggelse af  glansen.

En mat bil kan nemlig ikke vaskes og vedligeholdes med de samme produkter som almindelig lak, da det hurtigt vil påvirke glansen. Derfor anvender vi nogle af markedets bedste produkter fra henholdsvis Sonax i Tyskland og Dr. Beasley’s i USA. Disse er særligt udviklet til denne slags lak og folie.

I samarbejde med de kunder som har efterspurgt professionel service, har vi lavet en vedligeholdelsesplan for lak/folie, så bilen altid fremstår fra sin pæneste side.

Prisen for en behandling af mat lak eller folie er:

  • Vask = 500,00 kr.
  • Vask med afrensning = 1.200,00 kr.

Klargøring af bil – Til forår og vinter

En klargørende behandling af din bil består af en grundig vask, afrensning samt et lag af beskyttelse. Af den grund anbefaler vi denne form for behandling mindst to gange om året. Behandlingen renser bilen for alle vinterens efterladenskaber og gør den klar til sommerens “cruising”. 

Når sommeren så er forbi, anbefaler vi den samme behandling endnu en gang for at fjerne alle urenheder som insekter, nedfald og tjære samt for at lukke lakken/folien ordentligt. Det betyder, at bilen får en slidstærk overflade, som kan modstå den kommende vinters strabadser.

Prisen for denne behandling er 2.500,00 kr. Alle priser er inklusive 25% moms. 

Hvis din bil trænger til ny lak eller folie, så kontakt os allerede i dag på telefon 87 10 27 33.